İSTANBUL / KARTAL - Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlkokulu

e-TWİNNİNG Okulu Olduk

Okulumuz 2012 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.

eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.

eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.

eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.

eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

Bu zorlu süreçte okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü okulumuza kazandıran koordinatörümüz Sibel Vala Ölmez'e, öğretmenlerimiz Merve Altuğ, Teklife Tan, Tuğba Akyüz ve okul öncesi öğretmenimiz Yasemin Atasoy Karakurt'a ve proje çalışmalarındaki üstün başarıları ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 11:50 - Görüntülenme: 10